Doen waar je goed in bent

Ik ben ondernemer

Gevestigde ondernemer

Als ondernemer ken je het: verkoopfacturen maken, bonnen en inkoopfacturen verzamelen, rekeningafschriften van de bank netjes op volgorde leggen. Stress omdat aan het einde van het kwartaal de papierwinkel gesorteerd naar het administratiekantoor moet. Soms is 1 kamer in het huis volledig ondergesneeuwd in papieren waarin je zoekt en graaft. Vaak heb je je  afgevraagd of dat nu niet anders kan. Ja dat kan!

Het credo van Witstein is: Van Administratieve last naar Administratieve lust. Waarbij de lust is dat de administratie voortaan altijd up to date is en eindelijk doet waarvoor deze ooit is bedoeld: inzicht geven waar je staat met je onderneming!

Hoe anders?

Met de pakketten van Witstein werk je op een professionele en makkelijke manier je administratie bij. Dat dit gebeurt met gebruikmaking van de modernste technologie spreekt voor zich. De volledige administratie uitbesteden kan al vanaf 59 euro per maand. klik hier 

En ook hier geldt: Het eerste adviesgesprek en de 1e maand dienstverlening is gratis en zonder verplichting. Pas na die maand besluit je of je verder wilt gaan.

Hoe werkt het?

In drie stappen is jouw administratie op orde:

  1. Maak een foto of scan van je documenten

Maak een foto of scan je btw-bonnen en inkoopfacturen. Gegevens controleren of overtypen is niet nodig. De kans op fouten wordt hierdoor vele malen kleiner.

  1. Verstuur je documenten online

Upload je documenten eenvoudig via je persoonlijk online portal. Als klant van Witstein maak je gratis gebruik van de App voor Android, iOS en Windows phone. Je regelt je boekhouding dus waar en wanneer je maar wilt online. Bovendien heb je altijd inzicht in je cijfers.

  1. Klaar! Witstein regelt de rest

Witstein controleert en verwerkt je boekhouding. Binnen 2 werkdagen heb je inzicht in je financiële gegevens. Per kwartaal wordt tevens je btw-aangifte opgesteld en ingediend.

En mijn Verkopen en Bank?

Je factureert met het online facturatiepakket, waarmee je binnen 1 minuut de factuur kan versturen aan je klant. Bankafschriften worden ‘s nachts verwerkt door middel van een directe bankkoppeling met je administratie. Uiteraard is dit al in de abonnementsprijs begrepen.

Zie hier hoe het makkelijker kan bij Twinfield:

Twinfield from REDRUM on Vimeo.

Zie hier onze partner in scan, herken en internetarchievering: Basecone

Ja, maar ik heb achterstand in mijn adminstratie…

Vanzelfsprekend ben je niet volledig bij met de administratie op  dit  moment. Los daarvan kun je echt vanaf vandaag wel op deze ‘nieuwe’ manier van start gaan: de huidige achterstand wordt dan bijgewerkt op het moment dat je overtuigd bent. Voor dat stuk maatwerk is begrijpelijkerwijs geen vaste prijs af te geven. Graag wil Witstein wel op voorhand, zonder verplichting, deze prijs afgeven: Weten waar je aan toe bent en doen waar je goed in bent.

Overstapservice

Wil je overstappen van administratiekantoor? Ook hiervoor heeft Witstein de oplossing. De administratie kan vanaf de laatste bijwerkdatum volledig worden geïntegreerd in het online administratiepakket. Ook dit vind achteraf plaats, zodat je ook in dit geval vanaf vandaag op de ‘nieuwe’ manier kunt werken.

Bekijk hier hoe de wereld veranderd is:

Twinfield: welkom in de nieuwe wereld from Twinfield International N.V. on Vimeo.